gtag('config', 'G-0ERNTB1MYS'); gtag('config', 'G-SX3G5S5XNE'); gtag('config', 'UA-115796019-1');

Devino voluntar. Chiar azi.

Fundația noastră oferă diferite posibilități pentru a face voluntariat fie în grup în perioada verii fie individual în timpul anului.

Activitățile la care se poate participa și susține sunt multiple: centrul de vară în lunile iulie și august, activități scout, activități de comunicare de-a lungul anului, distribuire de pachete alimentare pentru bătrâni.

Fundația este acreditată pentru a găzdui voluntari SEV (Serviciul European de Voluntariat).

Caracteristicile voluntarului ideal

Voluntarii ideali sunt persoane deschise, gata să-și „murdărească mâinile” (pentru a lucra cu copiii sunt suficiente o pereche de pantaloni vechi și un tricou, nu sunt necesare machiaje stridente și nici fustă mini…), să fie disponibili (se vine pentru a face o experiență de voluntariat și pentru aceasta trebuie să se pună la dispoziția celor care au nevoie, nu cu ideea de a fi în vacanță), pozitivi și mai ales adaptabili.

Locul este frumos, spațiul mare, camerele au baie proprie, există o bucătărie la dispoziția voluntarilor și o sala mare pentru divertisment. Pentru grupuri mari se pregătește o cameră mai mare.

Cum te poți implica și tu

Sună la +40 730 746 280 sau mergi la Contact și află detalii.

GRUPURI DE TINERI VOLUNTARI LOCALI

SERVICII CIVILE ÎN PARTENERIAT CU GUVERNUL ITALIAN

VOLUNTARIAT DE GRUP

Experiențe individuale

În timpul anului poți să vii să trăiești experiența voluntariatului la sediul nostru central, ajutându-ne cu activitățile noastre de comunicare, recreație și educație pentru copii. Poți de asemenea să iei parte la proiectul EVS (Serviciul European de Voluntariat) care se durează între 6 luni și un an.

 

 

 

 

 

Experiențe de grup

În lunile de vară (iulie și august) poți participa ca animator al centrului estiv (proiectul „să învățăm distrându-ne”). Ideal ar fi să participe grupuri de minim 4-5 pentru că activitățile sunt obositoare și, în plus, pe lângă activități în contact direct cu copiii, este nevoie ca cineva să se ocupe cu pregătirea prânzului pentru toți. Programul centrului estiv încede la 9:30 AM și se încheie la 17:00 PM. O zi obișnuită este organizată astfel:

  • 9:30 – rugăciunea, încălzirea, punctajul pentru ziua precedentă și sarcinile pentru ziua în curs
  • 10:00 – jocuri organizate
  • 11:00 – teme de vacanță
  • 12:00 – jocuri scurte
  • 12:30 – pregătirea meselor și prânzul
  • 13:30 – sarcini (curățirea meselor, a sălii, vaselor, jurnal și animație)
  • 14:00 – activități manuale
  • 16:00 – gustarea
  • 16:30 – animație și jocuri scurte, dacă mai este timp
  • 17:00 – rugăciunea și… gata ziua!

Intrați în legătură cu noi. Implicați-vă.

 

Srada Liniștei Nr. 15, Sector 1, București

Sunați la: +40 730 746 280