Servicii

Fundația Bucureștii Noi

Fii deschis
Fii disponibil
Fii pozitiv
Fii un model

CENTRUL DE ZI "Bucurestii Noi" – Sprijin la teme

Ce facem?

Prin programul “Invatam impreuna” am pornit o activitate de sprijin la teme. Aceasta este deschisa tuturor copii, nu doar unor aflati in evidenta fundatiei. Programul functioneaza zilnic, de la 14.00 la 18.00, la sediul Fundatiei (exista serviciul de transport de la scoala la fundatie, masa, si activitati extra). Copii sunt supraveghiati si sprijiniti la teme de un educator si de mai multi voluntari. Particularitate si plusul aceastei activitati este ca majoritatea voluntarilor sunt studenti straini care vin pentru o perioada de practica sau de voluntariat in Romania. Ei vorbesc romana dar pot ajuta copii la limbi straine si, mai mult, pot impartasi cu copiii cultura lor, traditii si jocuri. Contributia lunara este de 200 ron (transport, masa si activitati extra nu sunt incluze).

Pentru cine?

Programul este deschis tuturor copiilor din clasele pregatitoare pana la clasa a IV.

Servicii oferite in detaliu:

Transport de la scoala la Fundatie (doar de la scoli din apropriere Fundatiei)

  • H 12.00 - Masa calda
  • H 14.00 – 16.00 - Efectuarea temelor
  • H 16.00 – 17.00 - Activitati recreative si de socializare
  • H 17.00 – 19.00 - Activitati extra (dezvoltare personla, italiana, engleza, franceza, clubul stiintelor, design cycle, logica)
De ce?

Pentru ca suntem convinsi ca toti copiii merita sa fie sprijiniti in formarea lor intelectuala. Sunt multe familii care nu isi pot permite sa plateasca un afterschool sau pe cineva care sa ajute copiii la teme precum si familii in care parintii chiar daca ar voi, nu reusesc Prin acest program ne dorim sa sprijinim familiie oferind un serviciu la un cost foarte accesibil si copiii, oferind un sprijin de calitate si atent.