Servicii

01.Kinetoterapia

Programul zilnic pentru Stimularea neuromotorie prin metodele: Bobath, Kabat, Tardieu, Frenkel, Temple Fay; Dezvoltarea achizițiilor neuromotorii pe etape de vârstă (tonus postural al capului, al trunchiului, rostogolire, târâre,mers, etc); Combaterea spasticității respectiv a hipotoniilor musculare; Combarea retracțiilor tendinoase, a deformărilor osteoarticulare; Corectarea posturii, aliniamentului vertebral, a segmentelor corpului; Dezvoltarea echilibrului, controlului și a coordonării; Corecția stării patologice dobândite a aparatului stato-kinetic (extremități, segmentele coloanei, membre); Îmbunătățirea capacității globale de susținere a extremităților și a segmentelor lor; Reducerea stării de hipotonie (hipotrofii, atrofii) a grupelor specifice musculare

02.Stomatologie

CMI Bucurestii Noi a luat nastere in anul 2007 cu ajtorul doctorului stomatolog Martin Hessels, un medic olandez. Misiunea a fost intotdeauna aceea de a promova sanatatea orala prin programe sociale (program Zana Maeseluta) care sa asigure accesul la servicii stomatologice de calitate persoanelor din categorii defavorizate. Total renovat in 2017 isi deschide protile tuturor cetatenilor, oferind inalta calitate si preturi accesibile.

03.Logopedie

Sedintele de logopedie se deruleaza timp de 50 de minute si ajuta la dezvoltarea musculaturii aparatului fonoarticular, consolidarea și automatizarea sunetelor deficitare, dezvoltarea auzului fonematic.

04.Consiliere Psihologica

Evaluare psihologică; Terapie ocupațională; Stimulare cognitiv-comportamentală și motivațională; Îmbunătățirea funcțiilor senzoriale (optice, acustice, tactile); Dezvoltarea comprehensiunii și a comunicării afective, expresive și verbale.

05.Sprijin la teme

Oferim un program de educatie non formala complet si accesibil tuturor! servicii oferiti: transport de la scoala, masa calda, activitati extra.

mai mult Inscrie-te