Proiectul „Sprijin pentru o viata independenta”

27.04.2019 | Proiecte temporare

Prin programul „Sprijin pentru o viata independenta” ne propunem sa dezvoltam si sa oferim o interventie terapeutica integrata din punct de vedere motoriu si psiho-logopedic. Beneficiile sunt multiple. In primis, o abordare pe mai multe planuri permite o interventie mai eficienta si care aduce rezultate intr-un timp mai scurt. Familiile fara resurse investesc mai putin timp si bani, deorece pot gasi toate terapiile de care au nevoie la un loc si la o calitate maxima.

Obiective:

- oferirea de terapii integrate de kinetoterapie, logopedie si consiliere psihologica copiilor si persoanelor aflate in dificultate (dificultate inteleasa nu doar din punct de vedere financiar, ci si social sau psihologic; o persoana care a suferit o trauma fizica, de multe ori are nevoie si de un sprijin psihologic pentru a recapata increderea in sine si in cei din jurul sau);

- dotarea cabinetuluiu de logopedie si psihologie cu instrumente logopedice inovative;

-dotarea in mod adegvat a cabinetului de psihologie si logopedie pentru copii si pentru adulti, tinand cont de diferentele de necesitati;

-imbunatatirea eficientei si calitatii serviciului;

BENEFICIARI DIRECTI:

Minim 50 persoane aflate in dificultate* din Bucuresti si imprejurimi. Vor fi selectati in baza primul venit, primul servit. Al doila criteriu va fi seriozitate si respectul programarilor.

* dificultate= economica/ handicap fizic si/sau neurologic/ sociala (familii monoparentale sau numeroase; beneficiari care prvin din contexte violente sau de dependenta).