Coroana zirconia Bruxzir

BruxZir® Solid Zirconia este indicat pentru coroane,punți, inlay și onlay, structuri pe implant și proteze totale. Este o alternativă estetică pentru  restaurări full și ideal pentru restaurări care necesită durabilitate suplimentară, cum ar fi punți parțiale sau coroane pe implant. Durabilitatea înaltă face ca  restaurările BruxZir să fie ideale pentru persoanele cu Bruxism.

Intrucat coroanele de zirconia monolitică sunt frezate şi nu este nevoie de porţelan de faţetare, timpul etapei de laborator este mult mai redus decat in cazul metodelor clasice. Timpul de asteptare al pacientului pana la lucrarea finala este mult mai mic deoarece necesita mai putine probe. De asemenea, pacientul beneficiaza de mai multa acuratete, rezistenta si estetica a coroanelor. Laboratorul concepe digital, frezează şi arde restaurarea în cuptor timp de câteva ore, ceea ce grăbeşte livrarea sa către cabinetul dentar.

Motivele pentru care coroanele din zirconia monolitică merită a fi considerate includ următoarele: sunt mai estetice decât metalul, prezintă o rezistenţă la fracturare mai mare decât alte materiale fizionomice, presupun o preparare dentară conservatoare minima şi prezintă suficientă estetică pentru a reduce necesitatea stratificării porţelanului. În plus, se pot fixa prin adeziune sau cimentare, si necesită un timp redus de lucru în laborator.

Cabinetul Stomatologic Bucurestii Noi vine in sprijinul pacientilor cu o noua oferta! Pentru o perioada limitata vom oferi un PACHET "COROANA FULL ZIRCONIU- BRUXZIR" la doar 950 ron in loc de 1400 ron!

Pachetul va include:

* consultatie medicala stomatologica

* 1 x coroana dentara full zircon-bruxzir

* anestezie

* slefuirea dintelui si amprentare

*cimentare provizorie si definitiva

* plan de tratament