Servicii

CENTRU MULTIFUNCTIONAL “Bucurestii Noi” – cabinet de stomatologie

Stomatologie

Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor, fara carii sau alte probleme orale, este necesara vizita la medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii si care sa ofere servicii la un pret accessibil tuturor!

Problemele cu care se pot confrunta atat copiii, cat si tinerii si adultii, sunt variate si necesita un anumit tratament care sa le solutioneze. Cariile dau dureri si arata si inestetic; la fel o fac si dintii pozitionati asimetric. Pentru a contracara efectele daunatoare ale consumului de anumite alimente si bauturi sau pentru a indrepta anumite defecte din nastere legate de aspectul danturii, trebuie mers la medicul dentist care va gasi o solutie optima pentru fiecare caz in parte.

Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata.

La Centrul Multifunctional - cabinet de stomatologie, tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala.Activitatea noastra se bazeaza pe conceptul de Stomatologie Sociala care se adreseaza persoanelor cu venituri mici si foarte mici precum si persoanelor aflate intr-o categorie sociala defavorizata (persoane cu dizabilitati, persoane varstnice, etc.) precum si publicului larg care prin plata unui tratament la pret de lista poate ajuta cel putin un pacient social, sau donatorilor persoane fizice si juridice care doresc sa-si manifeste sustinerea.

Servicii oferite:
  • Consultatie GRATUITA