Fundația Bucureștii Noi | Proiectul "Diferență nu indiferență"
Donează

Proiectul "Diferență nu indiferență"

proiectul

Proiectul își propune sa contribuie la incluziunea in comunitate a copiilor cu cerinţe și nevoi speciale şi a familiilor lor, oferindu-le un nou program de reabilitare, dezvoltare și integrare în societate. Proiectul vizează oferirea de servicii medicale de recuperare și reabilitare fizică la care să aibă acces și copii din familiile cu probleme financiare/sociale care nu și-ar putea permite un tratament într-o structură privată. Programul se compune din 3 arii de activitate: un cabinet de kinetoterapie "Centrul de Recuperare Bucureștii Noi" dotat și cu aplicația MIRA, un curs de dezvoltarea emoțională și personalș (Art Therapy) pe o durata de 10 luni și participarea gratuită la centrul de vară 2015 "Diferență nu Indiferență", program educativ de vară organizat în fiecare an de Fundația Bucureștii Noi în cadrul proiectului "Învățăm distrându-ne".

Finanțatorul principal:
Fundația Vodafone România
Organizația principală:
Data proiectului:
de la 15 decembrie 2014, timp de 12 luni
Beneficiari:
copiii până în 18 ani
Locație:
București, la sediul fundației
Activități
  • Servicii de recuperare și reabilitare pentru copii
  • Curs de dezvoltare prin artă "ReabilitART"