Fundația Bucureștii Noi | Mergem la facultate
Donează

Mergem la facultate

mergem la facultate

Educația este un factor foarte important pentru creșterea tinerilor și pentru dezvoltarea întregii comunități; pentru aceasta Fundația și-a propus obiectivul de a suporta cheltuielile de școlarizare oferind, după caz, burse de studiu sau cazare gratuită studenților care provin din familii cu probleme economice și/sau sociale. În fiecare an găzduim 15 studenți și oferim suport financiar altor 15. Pentru a obține bursă de studiu, studenții trebuie să demonstreze că merită, menținând o medie anuală mare și implicându-se în activitățile sau proiectele Fundației.

Sponsor principal:
Il pozzo di Isacco ONLUS
Alți sponsori:
Parohia Bucureștii Noi, MASCI Jesolo
Perioada:
semestrial/anual, proiect în desfășurare de cca 10 ani
Beneficiari:
30 de tineri (15 primesc bursa de studiu, 15 sunt cazați la sediul Fundației)
Activități
  • plata taxelor universitare
  • cazarea studenților (în sediul fundației în camere duble cu baie și au la dispoziție o bucătărie și o sală comună)
Rezultate obținute
  • În fiecare an 30 de tineri au posibilitatea să urmeze studii universitare și să obțină o diplomă care le va permite să obțina un loc de muncă bun. Majoritatea acesor tineri provin din situații foarte dezavantajate, familiile lor nu au suport economic. Geografic, provin din toate zonele țării.

Locație: București, la sediul fundației.