Fundația Bucureștii Noi |
Donate
kinetoterapia.png

Kinetoterapia

In cadrul Centrului de Recuperare Bucurestii Noi, avem un cabinet specializat in kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala si mesaj terapeutic, pentru copii si adulti. Este un punct de referinta pentru programele de recuperare medicala, in permanenta actualizate, specifice patologiilor individuale ale fiecarui pacient. Kinetoterapeuti din Centrul de Recuperare Bucurestii Noi, cabinet kinetoterapie Bucuresti, va stau la dispozitie, oferindu-va tratamente de reabilitare motorie si alte tehnici terapeutice manuale. In calitate de pacienti veti putea beneficia de consultatii gratuite oferite din partea medici specialisti italieni.

Mai multe detalii...

Stomatologie

Stomatologie

La Centrul Multifunctional Bucurestii Noi – cabinet de stomatologie, tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala. Activitate noastra se bazeaza pe conceptul de Stomatologie Sociala care se adreseaza persoanelor cu venituri mici si foarte meci precum si persoanelor aflate intr-o categorie sociala defavorizata (persoane cu dizabilitati, persoane varstnice, etc.) precum si publicului larg care prin plata unui tratament la pret de lista poate ajuta cel putin un pacient social sau donatorilor persoane fizice si juridice care doresc sa-si manifeste sustinerea.

Mai multe detalii...

logopedie

Logopedie

In cadrul Centrului Multifunctional Bucurestii Noi – avem un cabinet de logopedie unde se desfasoara sedinte de logopedie profesionale, special dedicate tuturor copiilor care prezinta anumite deficiente de vorbire sau probleme de pronuntia anumitor litere sau a unor sunete. Toate sedintele sunt astfel concepute incat sa nu ii accentueze copilului gradul de frustrare, acesta avand tot timpul impresia ca a venit la cabinet pentru a se distra, a se juca, a dansa, a concepe planse si diverse fise tematice. In acest fel micul pacient reuseste sa se relaxeze, se implica in diversele jocuri de tip interactiv si revine cu placere pentru a continua terapia.

Mai multe detalii...

logopedie

Consiliere Psihologica

Centrul Multifunctional Bucurestii Noi - cabinet de consiliere Psihologica ofera ajutor specializat in cazul tulburarilor psihice specifice fiecarei varsta copii, adulti si varsta a treia.

Mai multe detalii...

Sprijin la teme

Sprijin la teme

Este programul de sprijin la teme accesibil tuturor familiile! Programul functioneaza zilnic intre orele 14.00 si 18.00, pentru copii din clasa pregatitoare pana la clasa IV. Copii sunt supraveghiati si sprijiniti la teme, sunt implicati in jocurile educative si se bucura de un colectiv vesel si primitor. Cand vreme este frumoasa copiii se pot bucura de joc in aer liber in curtea fundatiei care este amenajata cu leagan si tobogan.

Mai multe detalii...

Programări și informații

Ne puteți contacta prin e-mail la info@fundatia-bucurestii-noi.ro.